zlp630 dicithak baja facade cleaning ditrapake platform digunakake

Dhasar Info
Model NO .: zlp630
Jembar: 0.69 m
Motor: 1.5kw * 2
Werna: sing Dikarepake
Kawat Kawat: 8.3mm
Kunci Pengaman: Ldf30
Kontra: 1t
Jeneng Produk: Platform
Paket Transportasi: Kontainer
Keterangan: 6m lenght
Asal: China
Kode HS: 8428909090

Deskripsi Produk

modelZLP630ZLP800
kapasitas630 KG800 KG
Ukuran platformDawane 6m7.5m dawa
Werna 0,69mWerna 0,69m
Materi platform kerja
(ora kalebu balok balok)
Aluminium alloyAluminium alloy
Bahan baja nganggo jas semprot lukisanBahan baja nganggo jas semprot lukisan
Bahan baja kanthi jas galvanis panasBahan baja kanthi jas galvanis panas
motor1.5kw * 2 380V, 50HZ1.8kw * 2 380V, 50HZ
wernaMinangka dibutuhakeMinangka dibutuhake
Kunci safetyLDF30LST30
counterweight25 (kg) x40 Piece
jenis semen cast
(we offer mold)
25 (kg) x40 Piece
jenis semen cast
(we offer mold)
Spesifikasi tali kawat100 m dawa
Diameter: 8.3mm
100 m dawa
Diameter: 8.6mm

PACKING INFO
1. Film dilebokake ing wadhah dening segara utawa truk kanthi daratan.
2. Kotak baja kanggo suku cadang

INGIN MULAI
1. Kirimi video ngusungake panjenengan sadurunge pangiriman;
2. By Sea kanggo batch goods, kanggo Port receiving;
3. Pelanggan nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa diganti!
4. Wektu Pengiriman: 5-20 dina marang pembayaran lanjut.

SYARAT-SYARAT PEMBAYARAN
1. Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, PayPal; 30% deposit; 70% saldo sadurunge pengiriman.
2. MOQ: 1 set.
3. Garansi: Sakabèhé 12 sasi kanggo kabèh mesin sing disetel saka mesin sing ditrapake lan dianggo kanthi apik.

LAYANAN KAMI
1.) Nyediakake pengiriman tepat waktu, insinyur siaga siap ngatasi masalah
2.) Nyediakake 12 wulan (rolas mung) babar pisan jaminan produk, kanthi akeh spare parts
3.) Nyediakake panuntun instalasi situs lan latihan operasi lan pangopènan

, , ,