platform kerja sing dilereni

Pengantar Platform Kerja Penggangguran
Prodhuk iki utamané digunakake kanggo konstruksi njaba, dekorasi lan fitting njaba saka bangunan multi-tingkat kayata: elevator elevasi, instalasi kabel, granary, colliery, inspeksi keamanan, angkat supir menara, pengerasan bangunan kapal , tangki gedhe, cerobong asep, pemeliharaan ketel, dam lan pangopènan jembatan. Dawane nganti 30 meter. Platform sing digantung uga ditrapake kanggo dekorasi tembok eksterior, plester, isolasi bangunan, lapisan, instalasi ubin marmer, instalasi dinding tirai kaca dan pembersihan. Liyane, kita bisa ngrancang platform khusus sing bisa digunakake kanggo proyek khusus miturut tuntutan klien.

Iki bisa ngrampungake tugas konstruksi tanpa bantuan scaffolds. Kanthi mangkono, biaya konstruksi wis suda lan efisiensin ditambahake. Kajaba iku, platform kerja sing ditanggepi iki nduweni fitur sing dipercaya uga operasi lan pamindahan gampang.

(1) Platform
Platform yaiku papan panggulane, kalebu balustrade dhuwur, balustrade rendah, piring ngisor, dek rakitan sing dipasang karo bolt.

(2) mekanisme angkat
Hoist yaiku motor platform sing dilereni, diadopsi prinsip pendakian listrik.

Hoist diketokake dening motor regeneratif rem lan motor asynchronous threephase, diwiwiti liwat turbin & cacing lan gear reducer, karo climbing tali baja, hoist gumantung munggah lan mudhun ing ngisor iki tali, supaya tetep munggah lan mudhun platform.

(3) Kunci safety
Kunci kunci yaiku peralatan perlindungan. Nalika platform dadi acclivitous, utawa tali dipateni lan rontok, kunci safety bakal ngunci tali kawat kanthi otomatis lan cepet kanggo njamin keamanan operator saka rontog lan kaku. Kunci kunci sing aman yaiku jinis ngayunke.

(4) Mekanisme Suspensi
Mekanisme penangguhan berada di pucuk bangunan kanggo nyetop platform liwat tali baja.

(5) Sistem kontrol listrik
Sistem Contral Listrik digunakake kanggo ngontrol pergerakan platform, lan unsur-unsur utama wis dipasang ing papan sing terisolasi, Universal Switch,

Indikator Daya, Tombol Mulai lan Tombol Stop Stop ing papan lawang kothak.

galvanized-suspended-aerial-work-platform-price (2)

Prodhusèn platform digunakake ditanggepi

Platform sing digantung iki becik kanggo konstruksi bangunan, dekorasi, cleaning and maintenance. Platform seri ZLP, sing dikembangake lan diprodhuksi dening kita, becik kanggo mbangun bangunan, dekorasi, cleaning and maintenance. Uga digunakake sacara luas ing elevator instalasi, kapal lan ndandani, utawa ing area liyane kayata tank ukuran, jembatan, embankment lan cerobong asep. Seri ZLP ngetok-ngilangake serbaguna nyedhiyakake akses buruh luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien. Fungsi lan Penggunaan Umur Anyar Ditanggulangi ...
dhuwur kekuatan dilereni soko tugas platform karo tape u

dhuwur kekuatan dilereni soko tugas platform karo tape u

Kalkulator: Kalkulator: 630,800,1000 Panjang Platform: 6m, 7.5m, 7.5m Merek: merek terkenal di Cina. Paket Transportasi: Karton Kotak Keterangan: ISO9001: 2000 Asal: Shanghai Kode HS: 84289090 kabeh mesin SPESIFIKASI ZLP-1000 ZLP-800 ZLP-800A ZLP-630 ZLP-500 ZLP-250 Jadwal Berat (Kg) 1000 800 800 630 500 250 Speed ​​Hoisting (m / min) 8-10 8-11 8-11 9- 11 9-11 8-11 Daya Rated (kw) 3 2.2 1.8 1.5 1.5 1.1 Hoist LTD100 LTD80 LTD80A LTD63 LTD50 LTD40 Kunci Kunci LSF308 LSF308 LSF309 LSF308 LSF308 ...
pipa-tali-platform-jendela-pembersihan-peralatan (1)

platform kerja sing apik dilereni

Product Description 1.Struktur Suspended Platform (1) WorkingPlatform (2) Majelis Hoist (3) Satety Kunci (4) Panel Kontrol Listrik (5) Mekanisme Suspensi (6) Kabel (7) Kabel Kawat 2. (2) Pembersihan dan pemeliharaan kaca (3) Pengawasan dan pemeliharaan jendhela (3) Pengawasan konstruksi lan pemeliharaan tangki ukuran besar, cerobong asap, bendungan, jembatan (4) Pemeliharaan, pembersihan, lukisan kapal besar Parameter Teknis Item ZLP250 ZLP500 ZLP630 ZLP800 ZLP1000 Rated Loading 250KG 500KG 630KG 800KG 1000KG Kecepatan ~ 9.5 m / min ~ 9.5 ...
pipa-tali-platform-jendhela-pembersihan-peralatan sing dilereni soko tugas (2)

platform pedal wong sing digantung ekonomi

Deskripsi Produk Prinsip kerja pedal tunggal sing digantung operasi platform Pedal siji wong sing digantung operasi platform ngandhut mekanisme penundaan sing bisa disetel ing bangunan. Digeser dening kerekan, kabeh platform sing ditanggepi bakal munggah lan mudhun kanthi vertikal bebarengan tali baja. Aplikasi Platform pedal sing siji-sijine wong sing digantung iku mesin pangerjaan udara sing digunakake kanggo instalasi tembok tirai lan gaweane tembok njaba. Produk iki cocok kanggo plester, veneering, painting, cleaning and ...
beda model electric construction working platform cradle hoist

beda model electric construction working platform cradle hoist

Product Description Suspended platform utamané dumadi dening mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kothak kontrol listrik, platform sing digunakake. Struktur iku cukup lan gampang operate.It bisa perakitan lan disassembly accroding kanggo kabutuhan nyata. Platform ditanggepi utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur. Model ZLP150 ZLP300 ZLP500 ZLP630 ZLP800 ZLP1000 Bahan Baja / Baja Dengan Dipping Seng / Aluminium Alloy Tinggi 100m Rated beban (kg) 150 300 500 630 800 1000 1000 Panjang platform (m) 1.5 3.0 5.0 6.0 7.5 7.5 10.0 Kunci pengaman ...
Iku wis dipigunakaké kanggo gantos-platform-saka

kualitas dhuwur lan zlp630 panas zlp800 platform karya daya zlp 630 platform ditanggepi

Prinsip Kerja Parameter: Platform kasebut didorong dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didhekake ing bangunan utawa struktur. Layanan lan Aplikasi: Platform ZLP Suspended Platform belongs kanggo mesin konstruksi dhuwur-munggah, utamané digunakake kanggo nginstal tembok curtain, cleaning facade utawa karya liyane kayata plester pulp, veneer, pelapis cat, cat minyak, utawa pembersihan lan perawatan, dll, bisa uga digunakake kanggo tangki gedhe, jembatan, dam lan operasi konstruksi liyane. Ndhuwur ...
zlp630 / 800 ll wangun aluminium alloy, konstruksi baja sing ditanggulangi nganggo lift platform ing jendhela bangunan

zlp630 / 800 ll wangun aluminium alloy, konstruksi baja sing ditanggulangi nganggo lift platform ing jendhela bangunan

Spesifikasi karo hanging device hanging belt platform HS: 84289090 Platform berbentuk buffer suspended can be divided into two kinds of specifications, ZLP630 and ZLP800. Prinsip Kerja: Tt didhurungake dening angkat listrik lan tali kabel, mlaku tumuju bangunan bangunan nalika mekanisme penundaan didirikan ing bangunan utawa struktur. Model karo gantung piranti dilereni platform ZLP630 ZLP800 Suspended Platform 1m, 2m, 3m, 1.5m, 2.5m nganti digawe. Ing sembarang Kombinasi Rated Beban 630KG 800KG Rated Lifting Speed ​​9.3 ± 0.5m / min 8.2 ± 0.5m / min Panjang Platform 6000mm 7500mm Permukaan Prosiding Aluminium; bahan baja (Galvanisasi, Penyemprotan) Pengangkatan Tinggi 100m 100m Kabel 100m 100m Max Lifting Tinggi .. .
Pabrik Pabrik Pabrik Elektronik kanthi kualitas apik kanggo platform sing digantung saka produsen langsung

Pabrik Pabrik Pabrik Elektronik kanthi kualitas apik kanggo platform sing digantung saka produsen langsung

Cepat Rincian Kondisi: Tempat baru Asal: Shanghai, Cina (Daratan) Brand Name: ELK Nomor Model: 150410-1038 Penggunaan: peralatan angkat Daya listrik: Sling listrik Tipe: Rantai Maksimum mengangkat berat: , minangka pelanggan dibutuhake Angkat kecepatan: 4.4m / min Sertifikat: CE & ISO9001: 2008 Jaminan: 2 tahun Layanan purna jual: Ora ana layanan jaban rangkah sing kasedhiya Hoist warna: genneral kuning / Chain Hoist: FEC80 Jepang utawa Cina G80 Kerekan rontok: 2 Hoist shell: light aluminum alloy ...
nyopot plafon aluminium digunakake kanthi rega murah

nyopot plafon aluminium digunakake kanthi rega murah

SJYT-23 Mekanisme Lift: Angkat Lift Angkat / Actuation: Daya hidrolik: 220V, 380V Rated Kapuatan: 150kg Min. Ngangkat Dhuwur: 2.9m Maks. Ngangkat tinggi: 25.9m Ukuran meja: 800 * 800mm Umumnya dimensi: 1970 * 1650 * 2900mm Berat: 2000kg Sertifikasi: CE ISO garansi: 1 tahun warna: semua tinggi mengangkat: 23m tinggi bekerja: 24.7m tempat asal: Kemampuan Supply Kemampuan Supply: 200 Set / Set per Bulan suspending working platform aluminium scaffold dengan low price Packaging & Delivery packaging: 1. kayu kasus 2. kasus plywood 3. cocok untuk jarak jauh daratan ...
Proyek-manual-listrik-hoisting-basket-kanggo-konstruksi-proyek

dhuwur - dhuwur bangunan platform kuat dilereni soko tugas zlp500 2m * 2 1.5kw 6.3kn

ZLP500 2M * 2, 1.5KW 6.3KN Strong Digantung Working Platform Kawat Steel 8.3 Diameter Pabrik Pabrik kami: SUCCESS. didegaké ing taun 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi anjog ing riset, pangembangan lan pabrikan platform sing dilereni listrik, gedhang bangunan lan macem-macem jinis peralatan konstruksi. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1. Nggawe lan pangopènan tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan ...
PIN - Tipe 800kg Suspended Work Platform Kanthi Power Motor 1.8kw

1000 kg 2,5 m * 3 bagean peralatan akses sing digantung zlp1000 kanthi kunci 30kn

1000 kg 2.5 m * 3 Bagian Akses Akses Suspended ZLP1000 Dengan 30kN Kunci Keamanan Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP1000 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 1000 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Kental: Beton, Beton dengan tutup baja, Besi 8. Vltage: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ (bisa disesuaikan ) 9. Diameter tali baja: 8.3mm, 8.6mm, 9.1mm Aplikasi: 1. Pembersihan lan pangopènan njaba ...
630 kg Peralatan Akses Suspended Elektrikal ZLP630 Kanthi Kerekan LTD6.3

630 kg aksesoris listrik sing dilereni soko zlp630 karo hoist ltd6.3

Rinci Produk Deskripsi 630 kg Peralatan Akses Suspended Elektrikal ZLP630 Dengan Hoist LTD6.3 Aplikasi: 1. Digunakake digunakake ing konstruksi, dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan dhuwur-munggah. 2. Digunakna kanggo nginstal lan pangopènan kanggo lift gedhung gedhung dhuwur, industri kapal dagang, kapal seagoing, pangopènan pengelolaan kapal. 3. Uga digunakake kanggo pengawasan lan pangopènan tangki gedhe, stalk cerobong asep, bendungan reservoir, jembatan lan liya-liyane. Spesifikasi Model Properti No. ZLP630 Rated Load (kg) 630 Kecepatan Pengangkat (m / min) 9 ~ 11 Motor Daya (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ Torsi Brake (Km) 16 ...
OEM-Manufacturer-Suspended-Platform-Gondola-Hanging-Facade (1)

800 kg dicet / panas galvanis / aluminium padharan dilireng akses peralatan zlp800

Detil Product Description Rated Load: 800kg Warna: Silver, Red, Yellow, Black (bisa Disesuaikan) Lifting Height: Maksimum 300m Kecepatan Motor Rotation: 1420r / min Counterweight: Beton, Beton Dengan Baja, 800 kg. Dipasang / Hot Galvanized / Aluminium Alloy Digantung Akses Peralatan ZLP800 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Tampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading : 800 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Motor ...
angkat-hanging-basket-Architectural-use (4)

zlp seri peralatan akses dijabel zlp500 / zlp630 / zlp800 / zlp1000

Detail Produk Deskripsi Bahan: Baja, Aluminium Paduan Aluminium: Perak, Kuning, Kuning, Hitam (bisa Disesuaikan) Mengangkat Tinggi: Maksimum 300m Motor Daya: 1.5kw, 1.8kw, 2.2kw Diameter Baja Rantai: 8.3mm, 1.Model No .: ZLP500, ZLP630, ZLP800, ZLP1000 2. Nama Barang: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray plastik dicelup / Hot Galvanized 5. Ngangkat dhuwur: Maksimum 300 ...
High-Quality-Zlp630-Zlp800-Power-Work-Platform

2,5 m * 3 bagean sementara diinstal peralatan akses zlp800 kanthi hoist 1.8 kw

2.5 m * 3 Bagian Peralatan Akses Instalasi Sementara ZLP800 Dengan Hoist 1.8 kw Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: sukses 3. Bahan: Aluminium 4. Penampilan: Aluminium 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Lifting Tinggi: 300 Mts 7. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspension, Hoist, Kunci Pengaman, Sistem Kontrol Listrik, , Kunci Pengaman. Panjang Platform: 7.5M (2.5M * 3SECTIONS) ---- bisa disesuaikan Kekuatan Daya: 380V / 220V / 415V / 440V, 50Hz / 60Hz Mekanisme Suspensi: Dicet ...
Dhuwur Rise Bangunan Pangopikan Jendhela Watesan Suspended Working Platform ZLP630

peralatan akses sing aman ditanggepi zlp630 kanthi kawat baja 8.3 mm kanggo cleaning

Peralatan Akses Nyaman Tergantung ZLP630 Dengan Steel Wire 8.3 mm Untuk Pembersih Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Rupa: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Ngangkat Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Kuat: Konkrit, Beton karo tutup baja, Spesifikasi Besi Model Properti Ora. ZLP630 Beban muatan (kg) 630 Kecepatan ngangkat (m / min) 9 ~ 11 Motor daya (kw) 2 × 1,5 50HZ / 60HZ Brake torsi (Km) 16 Baling tali nyetel sudut (°) 3 ° - 8 ° Jarak ...
galvanized-suspended-aerial-work-platform-price (5)

aluminium alloy / baja / panas galvanis peralatan aksesoris sing dilereni soko zlp1000

1. Model No .: ZLP1000 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray plastik dicat / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 1000 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ (bisa disesuaikan) Deskripsi: Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspension, Sistem Kontrol Listrik, Kawat Baja, Kabel, Kunci Keamanan. Length of Platform: 7.5M (2.5M * 3SECTIONS) ---- bisa ...
galvanized-suspended-aerial-work-platform-price (2)

500 kg 2 m * 2 bagean aluminium alloy dilereni akses peralatan zlp500

500 kg 2 m * 2 Bagian, Aluminium Alloy Aksesoris Akses Tergantung ZLP500 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP500 2. Merek Nama: sukses 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Plastik Spray dicet / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 500 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Description: Komponen Utama: Platform, Mekanisme Suspension, Hoist, Kunci Pengaman, Kontrol Listrik Sistem, Tali Kawat Baja, Kabel, Kunci Pengaman. Panjang Platform: 4M (2M * 2SECTIONS) ---- bisa ...
Forklift Suspended Platform Cradle Adjustable Working Platform

aluminium alloy / baja / panas galvanis dilireng akses peralatan zlp630

Detail Produk Deskripsi Warna: Merah, Kuning, Hijau, Silver (bisa disesuaikan) Bahan: Baja / Aluminium Alloy Rampung: Painted / Hot Galvanized / Aluminium Tegangan: 380V / 415V / Daya: 1.5KW, 1.8KW, 2.2KW Pompa: Konkrit, Konkrit Kanthi Cover Steel, Aluminium Alloy-Baja Casting / Baja / Hot Galvanized Suspended Akses Peralatan ZLP630 Pabrik kita: sukses. didegaké ing taun 2005. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pangembangan lan produsen platform dilereni listrik, bangunan hoist lan maneka warna ...
Pabrik-price-zlp800-kosmetik-gondola-kanggo-buiding

zlp800 2.5 m * 3 bagean peralatan akses sing ditanggepi karo bobot bobot bobot

ZLP800 2.5 m * 3 Bagian Akses Akses Suspended Dengan Besi Counter Bobot Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merk Nama: SUKSES 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray dicelup / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading : 800 KG 6. Ngangkat Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Kental: Konkrit, Konkrit dengan Penutup Baja, Besi (3 jenis opsional) 8. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Aplikasi : 1. Nggawe lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan ...
1000 kg 7.5 mx 3 Bagian Aluminium Alloy Suspended Working Platform ZLP1000

6m 1.5kw 630kg dicetak perancah platform aluminium dengan kawat baja 8.3mm

6m 1.5kw 630kg Platform Kerja Perancah Terpasang Aluminium Dengan Steel Wire 8.3mm Deskripsi: Haoke Bangunan Mesin Peralatan Co, Ltd didirikan pada tahun 2005. Ini perusahaan teknologi tinggi terkemuka khusus dalam riset, pengembangan dan produsen platform Terpasang listrik, bangunan hoist lan macem-macem jinis peralatan konstruksi. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1. Nggawe lan pangopènan tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi ...
angkat-hanging-basket-Architectural-use (4)

2.5mx 3 bagian scaffold platform kerja aluminium 800kg dengan kunci safety 30kn

2.5mx 3 Bagian Platform Kerja Perancah 800kg Aluminium Kanthi Kunci Keamanan 30KN Aplikasi: 1. Ngapikake lan njaga tembok eksterior gedung bertingkat tinggi. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Parameter Teknis: Model No. ZLP800
angkat-hanging-basket-Architectural-use (3)

10 meter aluminium campuran digantung platform kanthi hoist ltd8.0

10 Meters Aluminium Alloy Suspended Working Platform With Hoist LTD8.0 Keterangan: Aplikasi platform yang ditangguhkan: 1. Bangunan Highrise: Dekorasi, konstruksi tembok eksternal, instalasi tembok tirai dan komponen eksternal, perbaikan, pemeriksaan, pemeliharaan dan pembersihan untuk tembok eksternal; 2. Proyek skala besar: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, bendungan, jembatan, derrick. 3. Kapal gedhe: welding, cleaning and painting. 4. billboard: billboard instalasi gedung bertingkat tinggi. Parameter Teknis Model No. ZLP800 Rated beban (kg) 800 Kecepatan pengangkat (m / min) 8 ~ 10 Motor listrik (kw) 2 × 1.8 50HZ / 60HZ Torsi torsi (Km) 16 Baja ...
Dhuwur-cleaning-cleaning-equipment-wall-plastering-machine

7.5m platform aluminium dilereni soko 2 x 1.8kw kinerja stabil listrik

7.5m Aluminium Suspended Rope Platform 2 X 1.8kw Power Stable Kinerja Keterangan: PIN-type Suspended Working Platform gampang dibongkar lan digabung. Bisa nambah efisiensi kerja kanggo buruh. Aplikasi: 1. Dhuwur bangunan: Dekorasi, konstruksi kanggo tembok eksternal, instalasi tembok tirai lan komponen eksternal, ndandani, mriksa, pangopènan lan panglipur kanggo tembok njaba. 2. Proyek skala besar: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, bendungan, jembatan, derrick. 3. Kapal gedhe: welding, cleaning and painting. 4. Billboard: billboard instalasi bangunan dhuwur ...
Loading ...