platform akses ditanggepi

Platform akses ditanggepi kanggo konstruksi gedung busur, kayata pangopènan Granary, Well Coal, Tangki Gedhe, Konstruksi cerobong asep, Boiler.

Kajaba iku, kita bisa nggawé maneka warna spesifikasi khusus lan Platform Non-standar Tempor sing ditemtokake miturut syarat-syarat pelanggan. Sampeyan bisa digawe saka baja utawa aluminium alloy miturut kepinginan, uga liwat sertifikat ISO9001: 20008 lan CE. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita sakcepete.

Bagean ngandhut:

1. Suspect Suspended: Baja utawa Aluminium Alloy (lapisan plastik utawa panas galvanisasi)
2. Mekanisme Suspensi: Baja (lapisan plastik utawa galvanisasi panas)
3. Pengangkat listrik: LTD5, LTD6.3 utawa LTD8
4. Kunci Keamanan: LSB30
5. Kotak kontrol listrik: Bebarengan karo hoists
6. Kabel kawat baja: 8.3mm utawa 8.6mm
Kabel daya: 1.5mm², 2,5 mm², 4 mm² utawa 6 mm²
8. Counterweights: Semen utawa Cast Iron
9. Simpen

Aplikasi:

1. Bangunan dhuwur-gedhé: Hiasan, konstruksi kanggo tembok njaba, instalasi tembok tirai lan komponen eksternal, ndandani, mriksa, pangopènan lan pangopènan kanggo tembok eksternal
2. Proyek skala besar: konstruksi, ndandani lan pangopènan kanggo tangki gedhe, cerobong asep, bendungan, jembatan, derrick
3. Kapal gedhe: welding, cleaning and painting
4. billboard: billboard instalasi gedung bertingkat tinggi

window-cleaning-cradle-aerial-work-platform-price

platform akses ditanggepi, platform kerja scp350 / 23s

Platform Akses / Operasi Akses Suspended Ce SCP350 / 23S 1. Gambaran platform karya aerial uga disebut minangka platform panjat panjat mast, sing didhudhuk dening motor lan peralatan ing rak, lan bergerak munggah utawa mudhun ing sadhuwure pandhuan sing nuntun. Utamane digunakna kanggo nyopir unit, sasis, bagian ngarep, dek tripod, guardrails, dasi, bagian kontrol listrik lan liya-liyane. Ora duwe landasan rapi, kapasitas ngangkat abot, efisiensi kerja dhuwur, area kerja sing akeh, gedhe keamanan, etc. Yen bisa ngangkat ...
Huiyang-ZLP630-6m-630kg-Galvanized-Scaffolding

plat bangunan dhuwur sing digantung, cradle konstruksi, angkat gondola

Product Description dhuwur bangunan suspended platform, construction cradle, lift gondola We are a pabrik khusus ing produksi platform suspensi. Platform sing ditanggulangi utamané dumadi saka mekanisme penundaan, hoist, kunci safety, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur kasebut cukup lan gampang operate. Sampeyan bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Demand nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment , dekorasi, reresik lan pangopènan bangunan konstruksi dhuwur. Aksesoris Platform A. Fitur-fitur Platform ZLP Digantung 1. Kombinasi saka ...
kréta listrik kanggo platform sing digantung & tipe pesawat angkat listrik

kréta listrik kanggo platform sing digantung & tipe pesawat angkat listrik

Cepat Rincian Kondisi: Tempat baru Asal: Shanghai, Cina (Daratan) Jenama: SUCCESS Penggunaan: Kerekan konstruksi Sumber daya: Sling Listrik Tipe: Kawat tali Maximum Lifting Weight: Sertifikat: ISO; CE; SGS; BV Garansi: 12 sasi saka tanggal B / L Layanan sawise-sales: Engineers kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah mesin Crane fitur: Fitur Hoist: low-headroom; 20t ngangkat kacepetan: 8m / min kacepetan trowongan: 20m / min Variable utawa dual speed: Ditampa Proteksi kelas: IP54 utawa ...
tali hanging suspend akses platform, zlp630 construction lift gondola machine

tali hanging suspend akses platform, zlp630 construction lift gondola machine

Sertifikasi ringkas: Asing: Shanghai, Cina (daratan) Merek Nama: SUCEES Nomor model: ZLP Mengemudi metode: Daya listrik Bahan: Aluminium Platform Mounting: Screw type Sertifikasi: ISO9001: Suspension jibs Warna: Nama khusus: SUCCESS machine Aplikasi: Hanging platform scaffold Tipe: ZLP Kemampuan Supply Kemampuan: 800 Set / Set per Bulan untuk angkat konstruksi Pembungkus & Pengiriman Rincian Packaging: Karton Box + Plywood Pallet + Plywood Case Port: Shanghai Lead Time : Diterbitake ing 20 dina sawise pembayaran Paramèter ZLP ...
Steel Hot Galvanized Aluminium Alloy Rope Digantung Platform 1.5KW 380V 50HZ

kustomisasi zlp1000 ditangguh akses platform pemeliharaan cradle karo baja tali 8.6mm

Detail Produk Pabrik Disesuaikan 2.5M * 3, 1000KG 2.2KW Akses Akses Dilindungi ZLP1000 Dengan Rantai Baja 8.6mm Detail Ringkas: 1. Model No .: ZLP1000 2. Merek Nama: SUKSES 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Plastik Galvanized dicat / Hot 5. Kapasitas Loading: 1000 KG 6. Lifting Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit karo tutup baja, Aplikasi Wesi: 1. Reresik lan njaga saka tembok njaba bangunan dhuwur munggah. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok babagan ...
ZLP 800 High Rise Building Window Cleaning Platform 300M 2.5M * 3 1.8KW 800KG

zlp 800 platform pembesaran jendhela sing luwih dhuwur munggah 300m 2.5m * 3 1.8kw 800kg

Detail Produk Deskripsi 2.5M * 3, 1.8KW 800KG Suspended Access Platform ZLP800 Dengan Maksimum Pengangkat Ketinggian 300M Detail Cepat: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Counterweight: Beton, Konkrit karo Cover Steel, Wesi (3 jinis opsional) Aplikasi: 1. Reresik lan njaga saka tembok njaba bangunan dhuwur munggah. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi ...
cleaning window-cleaning-platform-for-building-cleaning

aluminium ditanggepi akses platform pangopènan cradle zlp800 7.5m 800kg 1.8kw

Detail Produk Deskripsi 7.5M 800KG 1.8KW Hoist sementara dipasang Panel Membersihkan Platform ZLP800 Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUKSES 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Pemuatan Kapasitas: 800 KG 6. Pengangkatan Tinggi: Maksimum 300 Mts 7. Bantahan: Beton, Konkrit dengan Penutup Steel, Besi 8. Diameter baja tali: 8.3mm 8.6mm 9.1mm Aplikasi: 1. Membersihkan dan memelihara dinding eksterior bangunan dhuwur. 2. Painting, decoration and refurbishing ...
ZLP500 Sarana Akses / Gondola / Cradle / Scaffolding Kanggo Konstruksi

zlp500 aksesoris gendola / cradle / scaffolding kanggo construction

Detail Produk ZLP500 ZLP500 Dipasang Akses Peralatan / Gondola / Buaian / Perancah Konstruksi Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP500 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium paduan 4. Tampilan: Spray Spray Painted / Hot galvanized 5 Kapasitas Pemuatan: 500 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Counterweight: Konkrit, Konkrit dengan Cover Steel, Besi 8. Tegangan: 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 3-phase.50HZ / 60HZ Keuntungan Kompetitif: 1. Sejatine njamin safety urip nalika Aerial working Kunci kemunci nyepetake tali baja kanthi cepet sawise ...
10m 800kg Suspended Sistem Perancah Aluminium Alloy Kanthi Ngangkat Tinggi 300 m

10m 800kg stair scaffolding system aluminum alloy with lifting height 300 m

10m 800kg Suspended Sistem Perancah Suspensi Aluminium Dengan Pengangkat Tinggi 300 m Keterangan: Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium paduan 4. Penampilan: Aluminium 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Ngangkat Height: Maksimum 300 Mts 7. Kecepatan rotasi motor (r / min): 1420 Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga saka tembok njaba bangunan dhuwur munggah. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4 ...
Ranjang Pembersihan Jentik Suspended Platform ZLP630 Kanthi Kerekan LTD6.3 Motor Daya 1.5kw

aluminium alloy dilereni soko tugas sistem perancah 1000 kg 2.2 kw kanggo jernih

Aluminium Alloy Suspended Scaffolding Systems 1000 kg 2.2 kw For Window Cleaning Descriptions: Shandong Haoke Building Machinery Equipment Co., Ltd. didirikan ing taun 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi terkemuka sing didiskriminasi ing riset, pengembangan lan produsen Platform Suspended, Bahan Konstruksi Hoist, Konstruksi Elevator, Menara Kren, Jack Gantry Lift, serta berbagai macam peralatan konstruksi lainnya. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Aplikasi ditanggepi ...
2.5M x 3 Bagian 1000kg Suspended Access Access Platform Lifting Speed ​​8-10 m / min

2.5mx 3 bagean 1000kg platform akses dijejegake ngangkat kecepatan 8-10 m / min

2.5M x 3 Bagian 1000kg Akses Akses Platform Ngundhuh 8-10 m / min Deskripsi: SUCCESS. didegaké ing taun 2005. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pangembangan lan pabrikan Platform Suspended Electrical, Material Hoist Konstruksi, Elevator Konstruksi, Crane Menara, Jack Gantry Lift, lan liyane peralatan. We are located in Shandong Gaotang county of China which is a hometown famous painting and calligraphy. Kita bisa nyuplai kualitas kuat, harga kompetitif, cepet ...
pipa-tali-platform-jendela-pembersihan-peralatan sing dilereni soko tugas (4)

platform kecepatan tinggi sing dilereni soko peretasan cradle platform 2m x 2 bagean

Dhuwur kecepatan panggung Akses scaffolding Platform 2M x 2 Bagian Properti Model Ora. ZLP500 Rated beban (kg) 500 Kecepatan ngangkat (m / min) 9 ~ 11 Motor daya (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ Torsi torsi (Km) sudut tali nyetel kisaran (°) 3 ° - 8 ° Jarak antarane rong tali baja (mm) ≤100 Nggulung sirah ngarep (mm) 1500 Suspending platform Locking Aluminium alloy Nr.Of rack platform Single rack Nr.Of platform 2 L × (Kg) W × H (mm) (2000 × 2) × 690 × 1180 Bobot (kg) 375 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kélangan (baja) m) ...
Akses Platform Suspended Steel 7.5m 1.8kw 800kg Bangunan Maintenance

akses baja digantung baja 7.5m 1.8kw 800kg pangopènan bangunan

Steel Suspended Access Platform 7.5m 1.8kw 800kg Bangunan Pemeliharaan Keterangan: Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUCCESS 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Baja / Hot Galvanized / Aluminium 5. Kapasitas Loading : 800 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Kembung: Konkrit, Konkrit dengan Cover Steel, Besi 8. Kecepatan rotasi motor (r / min): 1420 Aplikasi: 1. Pembersihan lan pemeliharaan dinding njaba dhuwur bangunan. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi ...
ZLP800-High-Rise-Painting-Surface-Cosmetics-Gondola

kustom gondola cradle dihentikan akses peralatan 30kn kunci safety

Mekanisme Suspensi: Steel / Hot Galvanized Color: Silver, Red, Yellow, Black (bisa Disesuaikan) Max.lifting Tinggi: 300m Rated Load: 1000kg Ukuran: (2500x4) X 690 X 1300mm Gondola cradle dihentikan akses peralatan 30KN Safety Lock Descriptions: Quick Detail: 1. Model No .: ZLP1000 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Baja / Hot Galvanized / Aluminium 5. Kapasitas Loading: 1000 KG 6. Ngangkat Dhuwur: Maksimum 300 Mts 7. Kélangan: ...
cleaning window-cleaning-platform-for-building-cleaning (1)

220v tahap akses pangganggalan phase zlp800 sementara ditanggepi scaffolding

220v Single Phase Suspended Access Platforms ZLP800 Temporarily Suspended Scaffolding SUCCESS merek ZLP Seri ditanggepi platform karo kualitas paling unik ing bidang climbing lan machinery dekorasi, kang embody ing materi banget, desain canggih, olahan manufaktur lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform khusus kanggo menara bangunan dhuwur ...
Baja / Aluminium Suspended Work Platform Kanthi Kunci Sal SAL Series

baja / aluminium dilereni soko kerja platform karo kunci safety seri sal

Platform Aluminium / Aluminium Suspended Kanthi Kunci SAL Seri Lock SUCCESS merek ZLP Series dilereni platform kanthi kualitas sing unik ing bidang climbing lan dekorasi machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...
angkat-hanging-basket-Architectural-use (3)

2 * 2.2kw platform akses dijedul zlp1000 ngangkat kecepatan 8 - 10 m / min

2 * 2.2kw Suspended Access Platform ZLP1000 Lifting Speed ​​8 - 10 m / min SUCCESS brand ZLP Series ditanggepi platform karo kualitas paling unik ing bidang climbing lan decorating machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, olahan manufaktur lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; darmabakti ...
ZLP630-suspension-platform-cradle-working-platform (1)

Platform aluminium 800kg dicat / aluminium diluncurake motor listrik 1.8kw platform perancah

1. Model No .: ZLP800 2. Merek Nama: SUKSES 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray plastik dicat / Hot galvanis 5. Kapasitas Loading: 800 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Kental: Beton, Konkrit dengan Cover Steel, Besi (3 jenis pilihan) Aplikasi: 1. Pembersihan dan pemeliharaan dinding njaba bangunan dhuwur munggah. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan ...
2 Bagian 500kg Suspended Working Platform Kanthi 3 Tiper Bobot

2 bagean 500kg platform sing ditanggulangi kanthi bobot 3 jinis bobot

2 Bagian 500kg Suspended Access Platforms With 3 Types Counter Weight SUCCESS brand ZLP Series dihentikan platform dengan kualitas unggul unik ing bidang climbing and decorating machinery, kang embody ing materi banget, desain canggih, manufaktur disempurnakan lan layanan apik. HAOKE ndadekake model sing paling komprehensif saka platform sing dilereni kanthi nggunakake paling akeh aplikasi ing China. Contone, platform khusus sing ditanggepi kanggo instalasi rodha elevator tingkat dhuwur; platform bledosan keamanan granary lan colliery; platform darmabakti kanggo bangunan dhuwur ...
Movable Pin - Tipe Electrical Suspended Access Platforms ZLP800 Single Phase

pelindhung pin - ketik listrik platform akses dilirengake zlp800 siji phase

Detail Produk Deskripsi Bahan: Baja / Aluminium Alloy Warna: Merah, Kuning, Oranye, Hitam, Perak (disesuaikan) Rated Load: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg Motor Power: Min Voltage: Single Phase / Tiga Fase (380V / 220V / 415V ...) Movable Pin - Tipe Elektrik Suspended Akses Platform ZLP800 Fase Keterangan: Keunggulan Kompetitif: 1.Absolutely njamin keamanan urip sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sapisan dhasar sing ditanggepi utawa tali baja katon metu saka ...