tali suspensi

We are a factory specializing in the production of rope suspended platforms. Platform digantung utamane yaiku dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, kotak kontrol listrik, platform kerja. Struktur punika cukup lan gampang kanggo operate.It bisa dirakit lan disassembly accroding kanggo Kebutuhan nyata. Platform pembersih utamané digunakake kanggo refurbishment, dekorasi, cleaning and maintenance gedung konstruksi dhuwur.

A.Fitur saka ZLP Suspended Platform


1. Kombinasi platform ngisor
2. Sistem kontrol listrik sing gampang lan dipercaya
3. Struktur dirancang kanthi wajar lan katon atraktif
4. Inggil dhuwur bisa digunakake kanggo kebutuhan pelanggan.
5 .. Tegangan lan frekuensi bisa diganti miturut kahanan negara sing beda-beda.
6. Materi platform sing ditanggepi bisa ditemtokake dening customer: Material baja (rampung perawatan: daya dilapisi, dipping panas) utawa aluminium alloy material
7. Terkenal merek galvanis stee wirel rope
8. Film saka platform ZLP sing dilereni yaiku anti-karat (Platform bahan baja sing ngrampungake perawatan yaiku dilapisi daya utawa gavalnized panas bisa dipilih; rega bakal beda.)

B. Our CHINA ZLP800, ZLP1000, ZLP250, ZLP500, ZLP630 Suspended Platform | Cradle | Gondola | Swing Stage | Powered


Platform sing dilereni tali bisa digunakake parapet lan bangunan sing rumit ing dhuwur sing beda. Lan uga bisa nyediakake platform khusus kanggo memenuhi syarat sing beda saka pelanggan.

1.Generasi platform bisa disetel ing 1M-30M.
2.Tinggi digunakake bisa diatur karo kebutuhan sampeyan.
3. Tegangan bisa diatur karo kebutuhan sampeyan.
4. Bahan platform bisa diatur karo kabutuhan sampeyan. 1) Aluminium alloy 2) Steel

C. Suku kalebu:


1. Suspect Suspended: Baja utawa Aluminium Alloy (lapisan plastik utawa panas galvanisasi)
2. Mekanisme Suspensi: Baja (lapisan plastik utawa galvanisasi panas)
3. Pengangkat listrik: LTD5, LTD6.3 utawa LTD8
4. Kunci Keamanan: LSB30
5. Kotak kontrol listrik: Bebarengan karo hoists
6. Kabel kawat baja: 8.3mm utawa 8.6mm
Kabel daya: 1.5mm², 2,5 mm², 4 mm² utawa 6 mm²
8. Counterweights: Semen utawa Cast Iron
9. Simpen

D. Keuntungan saka Platform Suspended ZLP


1. CE sertifikat internasional ISO.
2. Sabanjure wektu njamin.
3. Khusus digawe bisa ditampa.
4. Pabrik langsung penjualan.

platform suspensi tali

platform suspensi tali

Product Description Sukses Rope Suspension Platform minangka produksi profesional wiwit taun 1988. Volume penjualan ana nomer 1 ing China sajrone 24 taun sejarah, paling dawa ing industri. Sukses wis ngembangake sawetara produk lengkap kanggo nyebrangi lan mandhap aman ing sakiwa tengen bangunan dhuwur, Max 300m. Utamane digunakake kanggo tembok sandiworo, instalasi lan cleanning saka kaca lan jendhela, Brushing lan lukisan lan ing. Prinsip kerja: The hoist lift and electric ...
Reliable ZLP630 Lukisan Baja Digantung Working Platform Untuk Konstruksi Bangunan (2)

zlp seri baja utawa aluminium sing dilereni

Product Description Suspended working platform minangka peralatan sing becik kanggo konstruksi, dekorasi, cleaning lan maintenance, lan uga akeh digunakake ing instalasi elevator, galangan kapal, tangki gedhe, jembatan, embankment lan cerobong asep. Nyedhiyakake akses platform sing luwih aman, luwih gampang lan luwih efisien Kanggo rincian liyane hubungi kami. ZLP seri hoist suspended platform / swing stage 1. Umum Pambuka kanggo Suspended platform: ZLP seri Suspended Platform punika ngganti tradisional scaffold, iku belongs kanggo climbing electrical-driven lan machinery dekorasi. 2 ...
ZLP630-digantung-platform-cradle-working-platform (2)

bangunan facade ditanggepi platform / diundur cradle / suspended gandola kanggo bangunan hight

Nama Barang: SUCCESS Nomor model: ZLP630 / ZLP800 / ZLP1000 Bahan: baja, panas galvanis, warna aluminium: torsi Brake Brake: merah, biru, kuning balok depan: 1500mm Tegangan: 220V / 380V / 415V Kapasitas Pasokan Kapabilitas: 1000 Unit / Unit per Bulan Packaging & Delivery Packaging Detail: Kertas, karton, dan palet Kayu: Shanghai SUSPENDED PLATFORM IDENTIFICATION loading wong, kanthi nyetel pigura penundaan ing ...
pabrik penjualan jendela pembersih kaca platform crane cradle

pabrik penjualan jendela pembersih kaca platform crane cradle

640kg / 800kg / 1000kg Lifting Height: 200m Hoist Power: 1.5kw / 1.8kw / 2.2 kw kabel Tegangan: 380V / 415V / 440V Kabel: 200m 1000kg / 1000kg Pengangkatan: 8-10 m / min Pengobatan: Galvanisasi Panas Kapasitas Pasokan Kapasitas Kapasitas: 5000 Set / Set per Tahun Platform Crane Packaging & -4sets / set siji kayu kasus-5cbm / set dening LCL luwih saka 5sets / dikempalken ing pallets dening FCL 20'container kanggo ...
cd model single speed hoist electric

cd model single speed hoist electric

Cepat Rincian Kondisi: Baru Tempat Asal: Shanghai Nama Barang: SUCCESS Nomor Model: CD Penggunaan: Hoist Konstruksi Sumber Daya: Sling Listrik Tipe: Rantai Maksimum Mengangkat Berat: 10T Maksimum Pengangkat Tinggi: 30m Angkat Kecepatan: 0.5-2 m / : CE & ISO Jaminan: Kapasitas Pasokan Kapabilitas Kapasitas 1year: 8500 Set / Set per Bulan Packaging & Delivery Detail Packaging: Dengan polybag anti-basah di box kartun, diikat dengan sabuk, jika perlu kartun kayu avaiable. Uga nganggo troy kanggo nglindhungi produk. Kita duwe kerjasama karo ...
tali safetyable dilindhungi platform zlp500 karo kapasitas Rated 500kg

tali safetyable dilindhungi platform zlp500 karo kapasitas Rated 500kg

Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga tembok njaba bangunan dhuwur. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Spesifikasi: Nama Parameter teknis Model ZLP800 ZLP630 Beban gandaan 800Kg 630Kg Angkat kecepatan 9-11m / min 1-11m / min Platform Ukuran L × W × H (mm) 7500 × 690 × 1450 6000 × 690 × 1450 Lifting Height 100 m 100 m Kabel 100 m 100 m ...
zlp 630 tali suspended platform aerial karya ayunan panggung scaffold karo plastik semprotan dicet

zlp 630 tali suspended platform aerial karya ayunan panggung scaffold karo plastik semprotan dicet

Jeneng parameter teknis Model ZLP800 ZLP630 Rated beban 800Kg 630Kg Angkat kecepatan 9-11m / min 1-11m / min Platform Ukuran L × W × H (mm) 7500 × 690 × 1450 6000 × 690 × 1450 Mengangkat Tinggi 100 m 100 m Kabel 100 m 100 m Steel rope Ф9.1mm Ф8.3mm Hoist Power 1.8KW * 2 1.5KW * 2 Voltage 440V / 50HZ 440V / 50HZ Kunci keamanan Permission force impact 30KN 30KN Kabel Angle 3 ° ~ 8 ° 3 ° ~ 8 ° Suspension mekanisme Front beam overhang 1.3 ~ .1.5m 1.3 ~ .1.5m Kualitas tinggi bisa diatur 1.44 ~ 2.14m 1.44 ~ 2.14m Keseimbangan 1000KG 1000KG 20'ft container 8 set 9 set Komponen dan Proyeksi: ...
platform konstruksi sing kuwat dilereni kenceng kanthi kunci safety 30kn zlp1000 2.2kw 2.5m * 3

platform konstruksi sing kuwat dilereni kenceng kanthi kunci safety 30kn zlp1000 2.2kw 2.5m * 3

Model No. ZLP1000 Diperhatikan muatan (kg) 1000 Angkat kecepatan (m / min) 8 ~ 10 Daya motor (kw) 2 × 2.2, 50HZ / 60HZ Tali torsi (Km) Jarak antarane rong tali baja (mm) ≤100 Dawane beam ngarep (mm) 1500 Suspending Platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2500 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 455 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kélangan (kg) opsional 25 × 44pcs Diameter baja tali (mm) 8,6 Max Lifting height (m) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V (customized) Kalungguhan competitive: 1.Absolutely njamin ...
construction maintenance rope suspended platform with hoist ltd8.0 zlp800

construction maintenance rope suspended platform with hoist ltd8.0 zlp800

Model ZLP800 Diperingkat beban (kg) 800 Kecepatan genggam (m / min) 8 ~ 10 Daya motor (kw) 2 × 1.8 50HZ / 60HZ Torsi torsi (Km) Jarak saka rong tali baja (mm) ≤100 Titik buri ngarep (mm) 1500 Suspending platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2500 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 410 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kaunggulan (kg) opsional 25 × 40pcs Diameter baja tali (mm) 8.6 Max Lifting height (m) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V Kaluwihan kompetitif: ...
baja / panas galvanized temporer suspended platform, zlp500 pangopènan cradle

baja / panas galvanized temporer suspended platform, zlp500 pangopènan cradle

Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga tembok njaba bangunan dhuwur. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Spesifikasi: Model Properti No ZLP500 Diperhatikan beban (kg) 500 Angkat kecepatan (m / min) 9 ~ 11 Motor listrik (kw) 2 × 1,5 50HZ / 60HZ Tali rem (Km)
jendela reresik zlp630 tali suspended platform gondola cradle karo hoist ltd6.3

jendela reresik zlp630 tali suspended platform gondola cradle karo hoist ltd6.3

Model ZLP630 Rated beban (kg) 630 Kecepatan ngangkat (m / min) 9 ~ 11 Motor listrik (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ Torsi torsi (Km) Jarak antarane rong tali baja (mm) ≤100 Dawane beam ngarep (mm) 1500 Suspending platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2000 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 375 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kira-kira (kg) opsional 25 × 36pcs Diameter baja tali (mm) 8.3 Max Lifting height (m) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V (customized) Kaluwihan competitive: ...
zlp1000 2.5m * 3 2.2kw 8kn cradles akses sing ditanggepi nganggo sistem kontrol listrik

zlp1000 2.5m * 3 2.2kw 8kn cradles akses sing ditanggepi nganggo sistem kontrol listrik

Model No. ZLP1000 Diperhatikan muatan (kg) 1000 Angkat kecepatan (m / min) 8 ~ 10 Daya motor (kw) 2 × 2.2, 50HZ / 60HZ Tali torsi (Km) Jarak antarane rong tali baja (mm) ≤100 Dawane beam ngarep (mm) 1500 Suspending Platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2500 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 455 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kélangan (kg) opsional 25 × 44pcs Diameter baja tali (mm) 8,6 Max Lifting height (m) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V (customized) Kalungguhan competitive: 1. Pancen ...
laras aluminium alloy tali suspended platform zlp 800 kanggo refurbishing / lukisan

laras aluminium alloy tali suspended platform zlp 800 kanggo refurbishing / lukisan

Spesifikasi: Model Properti No ZLP800 Rated beban (kg) 800 Kecepatan genggam (m / min) 8 ~ 10 Daya motor (kw) 2 × 1.8 50HZ / 60HZ Tali torsi (Km) - 8 ° Jarak antarane rong tali baja (mm) ≤100 Rangking front beam (mm) 1500 Suspending platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2500 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 410 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kaunggulan (kg) opsional 25 × 40pcs Diameter baja tali (mm) 8.6 Max Lifting height (m) min) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V ...
jendhela reresik dilereni soko kerja safety platform zlp 630 karo hoist ltd6.3

jendhela reresik dilereni soko kerja safety platform zlp 630 karo hoist ltd6.3

Specifications: Model Properti No ZLP630 Rated Load (kg) 630 Kecepatan Angkat (m / min) 9 ~ 11 Motor Daya (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ Torsi Brake (Km) - 8Â ° Jarak antarane tali baja (mm) ≤100 Rangking front beam (mm) 1500 Suspending platform Locking Aluminium alloy Nr.Of platform rack Single rack Nr.Of platform 3 L × W × H (mm) (2000 × 3) × 690 × 1180 Bobot (kg) 375 Kg Mekanisme Suspending (kg) 2 × 175 Kg Kélangan (kg) opsional 25 × 36pcs Diameter baja tali (mm) 8.3 Max Lifting height (m) min) 1420 Tegangan (v) 3PHASES 220V / 380V / 415V (customized) Kompetitif ...
platform pengaman platform pengangkat elevasi tinggi dilindhungi platform zlp630 zlp800 zlp1000

platform pengaman platform pengangkat elevasi tinggi dilindhungi platform zlp630 zlp800 zlp1000

1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. 1. Ngresiki lan njaga tembok njaba saka bangunan dhuwur. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3 ...
zlp 500 lp 630 ditrapake kanggo tali kawat tali

zlp 500 lp 630 ditrapake kanggo tali kawat tali

Pabrik kita: Shanghai Sukses Konstruksi International Trade Co, Ltd didegaké ing 2008. Iku perusahaan teknologi dhuwur anjog khusus ing riset, pembangunan lan Produsèn platform dilir Electric, bangunan hoist lan macem-macem jinis peralatan construction. Produk kami karo kualitas profesional, rega competitive lan pengiriman cepet. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat sampeyan. Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga tembok njaba bangunan dhuwur. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi ...
single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

single phase suspended wire rope platform 800 kg 1.8 kw, lifting speed 8 -10 m / min

Detail Produk Deskripsi Bahan: Baja / Aluminium Alloy Warna: Silver Motor Power: 2 X 1.8kw, 50 / 60Hz Rated Load: 800kg Ukuran: 7500mm X 690mm X 1300mm (customized) Haase Building Machinery Equipment Co., Ltd. didirikan pada tahun 2005. Iku perusahaan teknologi tinggi sing khusus ing riset, pengembangan lan pabrikan Platform Listrik Digantung, Bahan Bangunan Konstruksi, ...
dilapisi aluminium dilapisi kabel tali platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

dilapisi aluminium dilapisi kabel tali platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg

Detail Produk Deskripsi Bahan: Baja / Aluminium Alloy Warna: Merah, Kuning, Oranye, Hitam, Perak (disesuaikan) Rated Load: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg Motor Power: Min Tegangan: Single Phase / Three Phases (380V / 220V / 415V ...) Dicata Aluminium Suspended Kawat Rol Platform 500kg / 630kg / 800kg / 1000kg 1.Absolutely menjamin keamanan urip sak Aerial digunakake Kunci safety nyepetake tali baja langsung sawise dilereni soko tugas platform tilts utawa tali baja slips metu saka hoist; sistem kontrol ...
7,5 meter sementara dilapisi kabel tali platform kanggo konstruksi

7,5 meter sementara dilapisi kabel tali platform kanggo konstruksi

7.5M Platform Tali Kawat Tahan Lama Untuk KonstruksiDeskripsi: Aplikasi: 1.Cleaning lan njaga tembok eksterior gedung bertingkat tinggi. Nggawe, dekorasi lan nganyarake tembok njaba. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Keunggulan Kompetitif: 1.Mengaja njamin safety urip sak Aerial working Kunci ngunci cepet ...
tali gantung 6 meter kanthi cepet digantung platform gondola kanthi overhang balok

tali gantung 6 meter kanthi cepet digantung platform gondola kanthi overhang balok

Kuat 6 Meter Tali Digantung Platform Gondola Dengan Beam Overhang Keterangan: Detail Cepat: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Bahan: Baja / Aluminium 4. Penampilan: Spray Spray Painted / Hot Galvanized 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Lifting Height: Maksimum 300 Mts 7. Kuat: Beton, Konkrit dengan tutup baja, Besi 8. Diameter baja kabel tali: Parameter teknis 8.3mm: Properti Model No. ZLP630 Beban girang (kg) 630 Kecepatan genggam (m / min) 9 ~ 11 Motor power (kw) 2 × 1.5 50HZ / 60HZ Brake torsi (Km) 16 Steel ...
platform safety rope suspended platform ngangkat dhuwur 300m kanggo lukisan

platform safety rope suspended platform ngangkat dhuwur 300m kanggo lukisan

Tinggi Rope Safety Suspended Platform Lifting Height 300M for Painting Descriptions: Applications: 1. Cleaning and maintaining wall exterior building high-rise. 2. Lukisan, dekorasi lan mbenovasi tembok eksterior. 3. Proyek instalasi lan konstruksi liyane saka tembok njaba bangunan dhuwur. 4. Nggawe kapal saka kapal, menara gedhe, jembatan, bendungan lan cerobong asap gedhe. 5. Nginstal lan njaga elevasi lift gedhung, industri kapal dagang, kapal seagoing, pamulangan welding kapal. Parameter Tekstil Model Ora Ana. ZLP1000 Direkas (kg) 1000 ...
komersial pangopènan aluminium pangopènan cradle jendhela piranti cleaning

komersial pangopènan aluminium pangopènan cradle jendhela piranti cleaning

Detail Produk Deskripsi Warna: Merah, Kuning, Hijau, Silver (bisa Disesuaikan) Ukuran: (2500 X 3) X 690 X 1300mm Angkat Kecepatan: 9-11m / min Motor Powe: 2 X 1.5kw Steel Rope Angle Adjust Range (° ): 3 ° - 8 ° Diameter Of Steel Rope: 8.3mm Komersial Aluminium pemeliharaan cradle Jendela Cleaning Equipment Keterangan: Cepat Detail: 1. Model No .: ZLP630 2. Merk Nama: HAOKE 3. Material: Baja / Aluminium 4. Tampilan: Baja / Hot Galvanized / Aluminium 5. Kapasitas Loading: 630 KG 6. Ngangkat Tinggi: Maksimum 300 ...
220v / 60hz single phase tali suspensi platform zlp500 zlp630 zlp800 zlp1000

220v / 60hz single phase tali suspensi platform zlp500 zlp630 zlp800 zlp1000

Detail Produk Rinci Warna: Kuning, Jeruk, Merah, Perak (bisa disesuaikan) Rated Load: 500kg, 630kg, 800kg, 1000kg Ukuran Platform: 5000/6000 / 7500mm X 690mm X 1300mm Brake Torque: 16 Diameter Of Steel Rope: mm / 8.6mm Motor Daya: 2 X 1.5kw / 1.8kw /2.2kw Tegangan: 220V / 380V / 415V, 50 / 60HZ Tebal berat: Konkrit, Konkrit Dengan Baja, Cover 220v / 60Hz Tali Fase Tepung Penggantungan Platform ZLP500 ZLP630 ZLP800 ZLP1000 Deskripsi: Shandong Haoke Machinery Equipment Co, Ltd merupakan salah satu perusahaan berteknologi tinggi yang bergerak di bidang manufaktur, pemasaran & ...
2 x 1.8 kw dilereni soko perancah siji tahap sing digantungake ing cradle zlp800

2 x 1.8 kw dilereni soko perancah siji tahap sing digantungake ing cradle zlp800

Detail Produk Deskripsi Warna: Merah, Kuning, Hijau, Silver (bisa disesuaikan) Bahan: Baja / Aluminium Alloy Rampung: Terpasang / Hot Galvanized / Aluminium Motor Daya: 2 X 1.8kw Tegangan: 380V / 415V / 440V / 60Hz (bisa disesuaikan) Diameter Of Steel Rope: 8.6mm Kecepatan Motor Rotation: 1420 R / min Berat Kontrak: Konkrit, Konkrit Dengan Penutup Baja, Besi-Casting 2 x 1.8 kw Penangguhan Scaffolding Single Fase Suspended Platform Buaian ZLP800 HAOKE brand ZLP Series platform sing ditanggepi kanthi kualitas sing unik ing lapangan climbing lan ...
Loading ...