Shanghai, China 0086-17317571902 (Whatsapp) [email protected]

Sapa Kita

Shanghai Sukses Konstruksi International Trade Co, Ltd

Minangka produsèn lan profesional supplier platform ditanggepi, kita offer produk paling dipercaya lan layanan banget kanggo pelanggan kita. Kita wis ngalami pertumbuhan cepet kanthi perkembangan ekonomi Cina kanthi cepet. Produk kami saiki diekspor menyang Produk kita utamané diekspor menyang Republik Dominika, Maladewa, India, Malaysia, Italia, Amerika Serikat, Spanyol, Turki lan Afrika Kidul ....

Tim kita duwe luwih saka 8 taun pengalaman ing baris iki bisnis. Produk kita utamane kalebu platform ditanggepi, lan spare parts kanggo konstruksi hoist, Kita bisa ngasilake produk miturut syarat khusus pelanggan. kita pracaya kita bisa menehi jawaban inovatif kanggo para pelanggan ing ndonya.

Kualitas lan keamanan iku budaya kita. Mesin konstruksi kita. bakal dititi priksa sadurunge pengiriman. Teori konstruksi budaya majeng, kanggo ningkatake moralitas sosial pegawe, etika profesional lan kabeneran kulawarga, ningkatake visibilitas, derajat peradaban, reputasi, ningkatake kohesi, daya saing, produktivitas kanggo tujuan, adhedhasar orientasi rakyat, (lengkapé…)

Apa We Do

ZLP630-digantung-platform-cradle-working-platform (2)

platform kerja sing dilereni

Pengoperasian Platform Digantung Pengganti Produk iki utamané dipigunakaké kanggo njaba bangunan, gedhung lan fitting bangunan bangunan gedhé kayata ...

Maca liyane
pipa-tali-platform-jendela-pembersihan-peralatan (1)

tali suspensi

We are a factory specializing in the production of rope suspended platforms. Platform digantung utamane yaiku dening mekanisme penundaan, hoist, kunci pengaman, ...

Maca liyane
ZLP500 Sarana Akses / Gondola / Cradle / Scaffolding Kanggo Konstruksi

platform akses ditanggepi

Platform akses ditanggepi kanggo konstruksi gedung busur, kayata pangobongan kanggo Granary, Well Coal, Tank gedhe, Konstruksi ...

Maca liyane

gondola sing digantung

Gondola sing digantung iku mesin sing bisa nggawe platform munggah lan mudhun ing sadhuwure pesawat vertikal bangunan sing dipimpin dening elektromotor ....

Maca liyane
jendhela reresik jendhela

jendhela reresik jendhela

Pembersih jendhela, utawa ngumbah jendhela, yaiku njaba pembuangan saka kaca arsitektur sing digunakake kanggo tujuan struktural, penerangan, utawa hiasan. Sampeyan bisa rampung ...

Maca liyane

Produk paling anyar

Prodhusèn platform digunakake ditanggepi

Platform sing digantung iki becik kanggo konstruksi bangunan, dekorasi, cleaning and maintenance. Seri ZLP dilereni platform, sing dikembangake ...

Maca liyane

zlp630 dicithak baja facade cleaning ditrapake platform digunakake

Dasar Info Model NO .: zlp630 Jembar: 0.69m Motor: 1.5kw * 2 Warna: sebagaimana Diperlukan Kawat Kawat: 8.3mm Kunci Keamanan: Ldf30 Pinggang: 1t ...

Maca liyane

dhuwur kekuatan dilereni soko tugas platform karo tape u

Dhasar Info Rated Load (Kg): 630,800,1000 Panjang Platform: 6m, 7.5m, 7.5m Merek: merek terkenal ing China Paket Transportasi: Kotak Karton Keterangan: ...

Maca liyane